DUNAFERR LABOR Nonprofit Kft.
ÉRTESÍTÉS KISZERVEZÉSRŐL

Tisztelt Patnerünk, kedves érdeklődő!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az ISD DUNAFERR Zrt-nél történt szervezeti átalakulások miatt, az Anyagvizsgáló és Kalibráló Laboratóriumok Igazgatósága által végzett szolgáltatási tevékenységek 2016. december 1-től kiszervezésre kerültek a DUNAFERR LABOR Munkaerőkölcsönző és Műszaki Szolgáltató Nonprofit Kft-hez.

Az Anyagvizsgáló és Kalibráló Laboratóriumok Igazgatóság (a korábbi QUALITEST LAB. Kft. jogutódja) anyagvizsgálati, környezetvédelmi és kalibrálási szolgáltatási tevékenységeit - a DUNAFERR LABOR Nonprofit Kft. szervezetén belül - a Vizsgáló- és Kalibráló Laboratóriumok Üzletág akkreditált vizsgáló- és kalibrálólaboratóriumaival ugyanazon a székhelyen és telephelyen, ugyanazon eszközökkel és munkavállalókkal folytatja.

A laboratóriumok elérhetőségének ezen a honlapon való megtekintéséhez, illetve kiemelt partnereink számára elérhető információk eléréséhez kattintson ide.

A DUNAFERR LABOR Nonprofit Kft. új honlapja jelenleg fejlesztés alatt áll, a korábbi honlap a www.dmg.hu címen található.

Kérjük a jelen változás tudomásul vételét. Bízunk benne, hogy a fenti folyamat a kapcsolatunkban semminemű fennakadást nem okoz!

Dunaújváros, 2016. december 1.


Bocz András
ügyvezető
DUNAFERR LABOR Nonprofit Kft.